Sunday, July 11, 2010

~Genap seminggu!!!~


Bertemu kembali....
Genap seminggu aku berada di Bandar Seri Begawan!!! Yay! Minggu yang penuh dengan airmata dan emosi... Berjaya jugak aku menghabiskan minggu ini.
Yang paling best bila dapat ke Miri, Sarawak, bagi menghabiskan cuti hujung minggu, walaupun hari ni hari bekerja semula! Tak kisah la, janji dapat jejak M'sia! Hahahaha! Rasa teruja membuak-buak ketika berada di Miri... sempat shopping beberapa barang yang aku perlukan (konfem kat BSB mahal benda-benda yang aku nak ni, so no regret!)
Selain dapat menggunakan sepenuhnya BB aku yang dah seminggu terperap hanya guna application biasa... di Miri aku puas guna YM, FB, sampai tido lambat mlm tadi. Walhal kena bangun awal untuk kembali ke BSB...
Anyway, nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada Kak Aida serta keluarga Encik Rahim dan Kak An sebab sudi bawak aku ke Miri walaupun terpaksa berhimpit-himpit dengan anak-anak Encik Rahim... Maaf kalau menyusahkan, hanya Allah yang mampu membalas budi baik semua orang di sini... semoga terus dirahmatiNya dan dimurahkan rezeki......
Aku sebenarnya merancang sesuatu... tapi biarlah dahulu... harap-harap semuanya berjalan lancar dan dapat ditunaikan... (ok babah.... kita je yang tau ye... ehhehe).
Adios!
Akhirnya M'sia!!! Yay!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails